SuperHero Run weekend 2022

Datum: 20 augustus 2022

Plaats: Vlaardingen

Omschrijving: Foto’s van het SuperHero run weekend. Georganiseerd door Augusta van Hoogdalem van Running Friends Company. SuperHero is bedoeld  is als een eerbetoon aan de veel te vroeg overleden vader van Augusta, Frans van Hoogdalem.  

Datum: 10 april 2022

Plaats: Rotterdam

Omschrijving: Foto’s van de marathon van Rotterdam, genomen ter hoogte van de Hoka cheer zone op 37 kilometer. Van af hier is het echt nog maar een klein stukje en voor de meeste is dat maar goed ook. Met respect voor alle deelnemers.

Datum: 13 februari 2022

Plaats: Broekpolder Vlaardingen

Omschrijving: Running Friends company organiseerde in de Corona periode af en toe eens een test run. Deze runs waren bedoeld om de runners weer even te laten proeven aan het wedstrijdlopen en om een startnummer op te spelden.


Datum: 11 december 2021

Plaats: Maasboulevard Schiedam

Omschrijving: Om de bewoners van Schiedam weer een beetje fit te maken, organiseerde RFC samen met Ambition PT een twee uur durende training aan de Maasboulevard in Schiedam. Men kon kiezen uit hardlopen, Bootcamp, fitness en wandelen. Voor iedereen was er wel wat. Door het slechte weer was de opkomst niet hoog.

Datum: 24 oktober 2021

Plaats: Rotterdam

Omschrijving: Nadat hij eerst een paar keer was uitgesteld, ging hij dan eindelijk toch van start: de 40ste marathon van Rotterdam. Deze marathon wordt niet voor niets “de mooiste”genoemd.

Datum: 2 juli 2021

Plaats: RFC Vlaardingen

Omschrijving: Sameena van de Mijden presenteerde haar boek : “Mijn ultra run uit de gedwongen prostitutie”. Vooraf gaande aan de presentie was er nog een leuke run georganiseerd door Augusta van RFC. Rennen gecombineerd met leuke oefeningen. Onder het genot van een drankje en een hapje, werden de boeken door Sameena gesigneerd.

Datum: 26 juni 2021

Plaats: Vlaardingen

Omschrijving: op 15 januari 2021 overleed Lindsay Moerman aan de gevolgen van borstkanker. Uit naam van Lindsay liepen vrienden en familie 10 kilometer. Er werd gerend en gewandeld. Het doel van het evenement was om zoveel mogelijk geld op te halen voor Daniël den Hoed.

Datum: 20 juni 2021

Plaats: Broekpolder Vlaardingen

Omschrijving: Terwijl Sameena bezig is met haar Ultrarun van 1000 km (zie 16 juni 2021), lopen de leden van RFC en andere hardloop vrienden van Augusta een run in de Broekpolder onder de naam Avolare. Doel van deze run is geld inzamelen voor Sameena, om een vuist te kunnen maken tegen gedwongen prostitutie.